Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Τεσσάρα πρόκρισης για ΑΕΚ στη Λάρισα

Κύπελλο Ελλάδας: Τεσσάρα πρόκρισης για ΑΕΚ στη Λάρισα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2018 20:29
Η ΑΕΚ με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της κέρδισε με 4-0 τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας και πήρε από την 2η αγωνιστική την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Σε περίπατο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με αρκετούς πιτσιρικάδες ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την «Ένωση» να πάρει άνετη νίκη με 4-0, έχοντας την υπεροχή καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το 0-1 έγινε στο 41’ όταν μετά από γύρισμα του Σβάρνα, ο Μπότος άφησε ωραία στον Άλεφ και αυτός με πλασέ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Γιαννιώτας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αγιώτης στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα και στο 76’ έφτασε σε τρίτο τέρμα. Ο Μπάμπης άνοιξε για τον Γιακουμάκη, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Μπότο, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Το… κερασάκι έβαλε στο 90’ ο Σαρδέλης, σκοράροντας από κοντά έπειτα από νέα ασίστ του Γιακουμάκη. Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ για τον πιτσιρικά, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 77’ και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τις ενέργειες του.

Απόλλων Λάρισας: Κουτογλίδης (46' Μαντζάρης), Κουρτετσιώτης, Κοντοές (70' Ράμος Ολιβέιρα), Λίταινας, Καμπέρης, Μπιμάι, Κοντοθανάσης, Σκούπρα, Αγιώτης (79' Ταουσάνης), Γαρυφαλλόπουλος, Χατζής.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Αλεφ (59' Μπάμπης), Μοράν, Γιαννιώτας (77' Σαρδέλης), Μπότος, Γιούσης (66' Αλμπάνης), Γιακουμάκης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.