Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά για Νάπολι και Παρί, «φωτιά» ο όμιλος

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά για Νάπολι και Παρί, «φωτιά» ο όμιλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2018 00:05
Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σαν Πάολο» και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση. Μπερνάτ (45+2’) και Ινσίνιε (62’ πεν.) οι σκόρερ.

Λίγες ώρες μετά την ιστορική νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Λίβερπουλ (2-0), Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σαν Πάολο» και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά για τις τέσσερις θέσεις του ομίλου.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κοντινό πλασέ του Μπερνάτ έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Εμπαπέ, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Νάπολι μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς, έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο διάστημα 50’-54’ με Μέρτενς και Καγιεχόν και στο 62’ κέρδισε πέναλτι με τον Καγιεχόν, ο οποίος όντας σε θέση οφσάιντ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Σίλβα και ανατράπηκε από τον Μπουφόν. Ο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανοιχτό, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν ενώ η Παρί ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Μπερνάτ του 72’. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο. Η Νάπολι έπιασε την Λίβερπουλ στην κορυφή (οι δύο ομάδες αναμετρούνται στο «Άνφιλντ» την τελευταία αγωνιστική), ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους «κόκκινους» στο Παρίσι.

Η βαθμολογία:


1. Νάπολι 6
2. Λίβερπουλ 6
3. Παρί Σεν Ζερμέν 5
4. Ερυθρός Αστέρας 4


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.