Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Η κούπα θα κριθεί στο «Μονουμεντάλ»

Κόπα Λιμπερταδόρες: Η κούπα θα κριθεί στο «Μονουμεντάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2018 22:59
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Μπομπονέρα» και το τρόπαιο του Κόπα Λιμπερταδόρες θα κριθεί στη ρεβάνς του «Μονουμεντάλ». Άμπιλα (34’), Μπενεντέτο (45+1’) τα γκολ των γηπεδούχων, απάντησαν με Πράτο (35') και Ισκιέρδος (61' αυτ.) οι φιλοξενούμενοι.

Στο «Μονουμεντάλ» θα λύσουν τις διαφορές τους Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στον πρώτο τελικό του «Μπομπονέρα» και τα πάντα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς, αφού δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ.

Η «ηλεκτρική» ατμόσφαιρα στο «Μπομπονέρα» δεν πτόησε τους «μιγιονάριος», οι οποίοι μπήκαν πιο δυνατά στον τελικό και στο πρώτο 20λεπτο είχαν δύο μεγάλες στιγμές με απευθείας φάουλ του Μαρτίνες (6’) και κοντινή κεφαλιά του Μπορέ (16’), όμως ο Ρόσι πραγματοποίησε ισάριθμες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν.

Όσο περνούσε η ώρα η Μπόκα άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της όμως στο 27’ έχασε με μυϊκό τραυματισμό τον Παβόν, ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος μην μπορώντας να πιστέψει ότι θα χάσει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Παρότι η ατυχία τους χτύπησε την πόρτα, οι «Ξενέισες» πήραν το προβάδισμα στο 31’, με τον Άμπιλα να νικά με διπλή προσπάθεια τον Αρμάνι για το 1-0 των γηπεδούχων. Το «Μπομπονέρα» πήρε «φωτιά» αλλά μέσα σ’ ένα λεπτό ήρθε η… σιωπή. Με τη σέντρα, ο Πίτι Μαρτίνες έβγαλε σε θέση βολής τον Πράτο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με εύστοχο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 (35’).

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό, με την μπάλα να πήγαινε πάνω κάτω. Η Ρίβερ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Μαρτίνες (40’) και Μπορέ (40’) όμως στο 45+1’ ο Βίγια εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μπενεντέτο με εξαιρετική κεφαλιά ξαναέβαλε την Μπόκα σε θέση οδηγού.

Το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος όμως στο 61’ η Ρίβερ βρήκε νέα απάντηση. Ο Πίτι Μαρτίνες εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της περιοχής, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ισκιερδός και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές με αποτέλεσμα τα λεπτά να κυλούσαν χωρίς αξιόλογες φάσεις. Η Μπόκα έχασε με τραυματισμό και τον Χάρα αλλά στο 90’ είχε τεράστια ευκαιρία για να πάρει για τρίτη φορά το προβάδισμα. Ο Τέβες έβγαλε τον Μπενεντέτο μόνο του απέναντι στον Αρμάνι, με τον γκολκίπερ της Ρίβερ να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση. Το 2-2 έμεινε ως το φινάλε και το βαρύτιμο τρόπαιο θα κριθεί στη ρεβάνς του «Μονουμεντάλ».

Μπόκα Τζούνιορς (Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο): Ρόσι, Μαγκαγιάν, Ισκιέρδος, Χάρα (82' Μπουφαρίνι), Ολάθα, Νάντες, Μπάριος, Πέρες, Αβιλα, Βίγια (72' Τέβες), Παβόν (26' Μπενεντέτο)

Ρίβερ Πλέιτ (Ματίας Μπισκάι): Αρμάνι, Λ. Μαρτίνες (59' Φερνάντες), Κάσκο, Μαϊδάνα, Πινόλα, Μοντιέλ. Γκ. Μαρτίνες (78' Κιντέρο), Ενσο Πέρες (75' Σουκουλίνι), Παλάσιος, Πράτο, Μπορέ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.