Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Γιουβέντους «άλωσε» το «Σαν Σίρο»

Σέριε Α: Η Γιουβέντους «άλωσε» το «Σαν Σίρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2018 00:19
Με γκολ των Μάντζουκιτς και Ρονάλντο, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και διατηρήθηκε στο +6 από την Νάπολι. Μοιραίος ο πρώην «μπιανκονέρο» Ιγκουαΐν, που είχε χαμένο πέναλτι και αποβλήθηκε στο φινάλε.

Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του «Σαν Σίρο» με αντίπαλο την Μίλαν. Με δύο γκολ στην αρχή και το φινάλε του αγώνα, η «Γηραιά Κυρία» πήρε τη νίκη με 2-1 και διατηρήθηκε στο +6 από την 2η Νάπολι, την ώρα που οι «ροσονέρι» βρέθηκαν εκτός τετράδας.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο παρατάχτηκε με πολλές απουσίες και σαν να μην έφτανε αυτό, είδε την Γιουβέντους να προηγείται στο 8ο λεπτό. Ο Αλεξ Σάντρο έκανε τη σέντρα και ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 0-1. Η Μίλαν θα μπορούσε να απαντήσει στο 41’ όμως ο Ιγκουαΐν δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέζνι από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Γιουβέντους είχε δοκάρι με απευθείας φάουλ του Ντιμπάλα (57’), απείλησε ξανά με τον Ρονάλντο (63’) και «καθάρισε» το ματς στο 81’. Ο Κανσέλο έκανε τη σέντρα-σουτ από δεξιά, ο Ντοναρούμα απέκρουσε αλλά ο Ρονάλντο βρέθηκε σε καίρια θέση και έκανε το 0-2. Στο 84’ ο Ιγκουαΐν είδε ανύπαρκτη κίτρινη και «ξέσπασε» στον διαιτητή με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη για διαμαρτυρία. Έτσι θα χάσει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Λάτσιο.

Νωρίτερα, η Ίντερ γνώρισε διασυρμό με 4-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και υποχώρησε στην 3η θέση με -3 από την 2η Νάπολι και στο -9 πλέον από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Μια θέση πιο κάτω βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Σασουόλο εκτός έδρας. Από την άλλη, η Ρόμα ισοπέδωσε με 4-1 την Σαμπντόρια στο «Ολίμπικο» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, όντας στο -3 από την τετράδα.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.