Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Η Κροατία «ξέρανε» την Ισπανία στο 90+3’

Nations League: Η Κροατία «ξέρανε» την Ισπανία στο 90+3’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2018 00:54
Με δύο γκολ του Γεντβάι (το δεύτερο στο 90+3’) η Κροατία κέρδισε με 3-2 την Ισπανία στο «Μάξιμιρ» και με νίκη στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Αγγλία θα πάρει την πρόκριση για το Final-Four του Nations League.

Σ’ ένα τρομερό ματς στο Ζάγκρεμπ, η Ισπανία ισοφάρισε δύο φορές την Κροατία αλλά η «Χρβάτσκα» με γκολ του Γεβντάι στο 90+3’ πήρε τη νίκη με 3-2 και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση, την ώρα που οι «φούριας ρόχας» βρίσκονται μια «ανάσα» από τον αποκλεισμό.

Κι αυτό διότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι μεν στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς αλλά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Έτσι, Αγγλία και Κροατία, που ισοβαθμούν στην 2η θέση με 4, θα παίξουν την Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ» για την πρόκριση στο Final-Four του θεσμού, με τους Ισπανούς να παίρνουν το εισιτήριο μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Κράμαριτς (54’) και Γεντβάι (69’) όμως οι Ισπανοί απάντησαν ισάριθμες με Θεμπάγιος (56’) και Ράμος (78’ πεν.) Το τελικό 3-2 ήρθε στις καθυστερήσεις (90+3’) με το δεύτερο γκολ του Γεντβάι, ο οποίος «ξέρανε» τους Ισπανούς και πήρε… εκδίκηση για τη βαριά ήττα της Κροατίας με 6-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Η βαθμολογία:

1. Ισπανία 6 (12-6)
2. Αγγλία 4 (4-4)
3. Κροατία 4 (3-8)

Τελευταία αγωνιστική: Αγγλία-Κροατία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.