Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαμός με τον Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα!

Χαμός με τον Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2018 20:25
Στα όρια τους έχουν φτάσει στην Μπαρτσελόνα με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Γάλλος είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί στην έξοδο.

Πρώτο θέμα στην καταλανική «Sport» είναι η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος άσος, που κόστισε στην Μπαρτσελόνα το ποσό των 105 εκατ. ευρώ συν 40 ως μπόνους, έμεινε εκτός αποστολής από το πρόσφατο παιχνίδι με την Μπέτις αφού δεν έδωσε το «παρών» σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός Γάλλος άργησε να ξυπνήσει επειδή έπαιζε όλο το βράδυ με τους φίλους του ηλεκτρονικά παιχνίδια. Όπως αναφέρει η «Sport», η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι το μεγάλο πρόβλημα του Ντεμπελέ είναι ο τρόπος ζωής του και η κακή επιρροή που δέχεται από τους παιδικούς του φίλους, οι οποίοι ζουν μαζί του στην Βαρκελώνη. Παράλληλα, γίνεται λόγος πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας μεγάλα θέματα με τη γλώσσα.

Τέλος, το δημοσιεύματα αναφέρει ότι η διοίκηση του κλαμπ προσπαθεί να πείσει τον Ντεμπελέ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο, διότι αν δεν το κάνει δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι ν' αποχωρήσει.

Ο Λουίς Σουάρες ρωτήθηκε για το θέμα στη συνέντευξη Τύπου της Ουρουγουάης, με τον φορ της Μπαρτσελόνα να αναφέρει τα εξής: «Νομίζω ότι το να είσαι ποδοσφαιριστής είναι ένα μεγάλο προνόμιο. Νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και να εμπνευστεί από τους υποδειγματικούς επαγγελματίες στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.