Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρωτιά η Πόρτο, αποκλείστηκε η Γαλατά

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρωτιά η Πόρτο, αποκλείστηκε η Γαλατά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2018 01:46
Η Πόρτο επικράτησε με 3-1 της Σάλκε στο «Ντραγκάο» και κατέκτησε την 1η θέση του ομίλου, με τους «βασιλικούς μπλε» να παίρνουν το δεύτερο εισιτήριο μετά την ήττα της Γαλατασαράι από την Λοκομοτίβ στη Μόσχα (2-0).

Την 9η διαδοχική νίκη της πήρε η Πόρτο, η οποία κέρδισε με 3-1 την Σάλκε στο «Ντραγκάο». Μια νίκη αρκετά σημαντική για τους «δράκους» οι οποίοι «σφράγισαν» την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί το καλό εισιτήριο για τους «16». Από την πλευρά τους, οι «βασιλικοί μπλε» πήραν και αυτοί την πρόκριση, αφού στο άλλο παιχνίδι η Γαλατασαράι ηττήθηκε με 2-0 από την Λοκομοτίβ στη Μόσχα και δεν έχει ελπίδες για την 2η θέση.

Όλα ήταν θέμα... τριών λεπτών για τους γηπεδούχους, αφού στο 52' ο Μιλιτάο σκόραρε με σκαστή κεφαλιά για το 1-0 και στο 55’ ο Κορόνα έκανε το 2-0 ύστερα από τρομερό «ένα-δύο» με τον Μπραχίμι. Η Σάλκε μείωσε στο 89’ με πέναλτι του Μπενταλέμπ, αλλά στο 90+4’ το λάθος του Νάστασιτς έδωσε την ευκαιρία στον Μαρέγκα να σκοράρει από κοντά για το τελικό 3-1.

Αποκλείστηκε η Γαλατά, ελπίζει για Γιουρόπα η Λοκομοτίβ

Και αν τα εισιτήρια για τη φάση των «16» κρίθηκαν, η μάχη για την 3η θέση του 4ου ομίλου πήρε φωτιά μετά τη νίκη της Λοκομοτίβ με 2-0 επί της Γαλατασαράι στη παγωμένη Μόσχα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 43’, όταν μετά από σουτ του Κριχόβιακ, η μπάλα κόντραρε στον Ντονκ και κατέληξε στα δίχτυα του Μουσλέρα για το 1-0. Οι Τούρκοι προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες αλλά στο 54’ με τον Ιγκνάτιεβ έκανε το 2-0, σκορ που έμεινε ως το φινάλε.

Με τη νίκη, η Λοκομοτίβ πήρε τους πρώτους της βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την 3η Γαλατασαράι, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Οι Τούρκοι υποδέχονται την πρωτοπόρο Πόρτο ενώ οι Ρώσοι θα παίξουν στην έδρα της Σάλκε.

Βαθμολογία

1. Πόρτο 13 (12-4)
2. Σάλκε 8 (5-4)
3. Γαλατασαράι 4 (3-5)
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (4-11)

Επόμενη αγωνιστική 11/12

Γαλατασαράι - Πόρτο, Σάλκε - Λοκομοτίβ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.