Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Επική ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας στο Καυτανζόγλειο (video)

Football League: Επική ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας στο Καυτανζόγλειο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2018 18:22
Ο Ηρακλής προηγήθηκε με 3-1 στο 31’ αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 4-3 από τον Απόλλωνας Λάρισας στο «Καυτανζόγλειο», προκαλώντας την έκρηξη του κόσμου. Στην πρώτη θέση της Football League οι Θεσσαλοί

Σ’ ένα τρομερό παιχνίδι στο «Καυτανζόγλειο» ο Απόλλωνας Λάρισας κέρδισε με απίθανη ανατροπή (4-3) τον Ηρακλή και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της Football League. Αντίθετα ο «Γηραιός» έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας μόλις 4 βαθμούς στα πρώτα πέντε παιχνίδια, σε μια απογοητευτική εκκίνηση στη σεζόν.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά από το ξεκίνημα, με τον Ηρακλή να προηγείται στο 10’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Περόνε και τον Απόλλωνα να απαντά στο 17’ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και τελείωμα του Νέτο.

Η συνέχεια άνηκε στον Ηρακλή, ο οποίος μέχρι το ημίχρονο είχε δύο γκολ, τρία δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι! Στο 25’ ο Ντούνης σημάδεψε το δοκάρι και δύο λεπτά μετά ο Περόνε κέρδισε πέναλτι από τον Κοντοέ. Ο Αργεντινός νικήθηκε στην άσπρη βούλα από τον Μαντζάρη αλλά ο Κλέιτον πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-1. Στο 32’ ο Μενδρινός σημάδεψε το δοκάρι αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Καλτσάς σκόραρε με διαγώνιο σουτ για το 3-1. Το ημίχρονο τελείωσε με τον Ντούνη να σημαδεύει ξανά το δοκάρι στο 44ο λεπτό.

Η ομάδα του Ελευθερόπουλου ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Στο 51’ ο Πολέτο μείωσε σε 3-2 με ωραίο σουτ, ενώ στο 58’ ο Κοντοές «σόκαρε» τους γηπεδούχους ισοφαρίζοντας ξανά σε 3-3! Την μεγάλη ανατροπή ολοκλήρωσε στο 87’ ο Νέτο, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε δύο φορές τον Βοσνιάδη και διαμόρφωσε το τελικό 3-4.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.