Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 O Nτρογκμπά αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο μ' ένα συγκινητικό αντίο (pic)

O Nτρογκμπά αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο μ' ένα συγκινητικό αντίο (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2018 13:33
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά πήρε τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 40 ετών και αποχαιρέτησε τους οπαδούς του με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media.

Το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε και επίσημα ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, «κρεμώντας» τα παπούτσια του μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας γεμάτα επιτυχίες και τίτλους.

Ο Ιβοριανός συνεργάστηκε συνολικά με 9 διαφορετικές ομάδες όμως ο σύλλογος με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομά του και έχει ταυτιστεί είναι η Τσέλσι καθώς σε αυτήν έπαιξε από το 2004 μέχρι το 2012 και επέστρεψε για τη σεζόν 2014-15, κατακτώντας συνολικά τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, τρία Λιγκ Καπ, δύο Κομιούνιτι Σίλντ και το Τσάμπιονς Λιγκ του 2012, όπου έβαλε την υπογραφή του στον τελικό του Μονάχου.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, έβαλε μια φωτογραφία που τον αποτυπώνει σε πολύ μικρή ηλικία, όταν ξεκινούσε, πίσω στο 1989 και έγραψε:

 O Nτρογκμπά αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο μ' ένα συγκινητικό αντίο (pic)
«1989 ή εκεί που άρχισαν όλα!! Όταν σκέφτομαι τα τελευταία 20 χρόνια της επαγγελματικής καριέρας μου, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για το τι έχω κατακτήσει ως παίκτης κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία, όμως το σημαντικότερο είναι το πώς αυτό το ταξίδι με διαμόρφωσε ως άνδρα.

Εάν κάποιος σας πει πως τα όνειρά σας είναι πολύ μεγάλα, απλά πείτε ευχαριστώ και δουλέψτε σκληρότερα και εξυπνότερα για να τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα. Να πιστεύετε πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τις ομάδες και τους οπαδούς που έχω γνωρίσει και με τους οποίους έκανα ένα τέτοιο ταξίδι.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ και αγάπη στην οικογένειά μου, την προσωπική μου ομάδα για τη στήριξή τους σε όλη την καριέρα μου με τα όποια σκαμπανεβάσματά μου.

Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο και ελπίζω ο Θεός να με ευλογήσει τόσο πολύ όπως έκανε και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας
».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.