Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Oπαδοί Ηρακλή σε παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από 'δω»

Oπαδοί Ηρακλή σε παίκτες: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από 'δω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2018 18:36
Ξέσπασε ο κόσμος του Ηρακλή μετά τη νέα ήττα της ομάδας του ζητώντας επιτακτικά από τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να βγάλουν τις φανέλες τους πριν αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια. Ζήτησε συγνώμη ο Έλληνας τεχνικός.

Βαρύ είναι το κλίμα στο στρατόπεδο του Ηρακλή μετά τη νέα ήττα του «Γηραιού», αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Λάρισας (3-4) και παρά το γεγονός πως οι κυανόλευκοι προηγούνται με 3-1 στο ημίχρονο.

Ο κόσμος που ήταν παρών στο γήπεδο, ζήτησε επιτακτικά από όλους τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τις φανέλες τους σε μία κίνηση με πολλά μηνύματα. Η κατάσταση με την επέμβαση της αστυνομίας δεν ξέφυγε, ωστόσο μοιάζει δεδομένο πως η νέα ήττα θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις.

Παράλληλα, οι φίλοι του Ηρακλή απευθυνόμενοι στον Τομ Παπαδόπουλο που βρισκόταν στο Καυτανζόγλειο φώναζαν «Διώξτε τους όλους, μας ντροπιάζουν. Είμαστε δίπλα σου, αλλά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Ελευθερόπουλος: «Συγνώμη από όλους γι' αυτό που έγινε»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ζήτησε συγνώμη για την ήττα και την κατάρρευση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο και για την ήττα, αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο η ψυχολογία Η ομάδα ξεκίνησε εκπληκτικά νικούσαμε 3-1 και είχαμε τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μόλις δεχτήκαμε το γκολ και λόγω της κακής ψυχολογίας έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει».

Για το αν είναι ακόμα εφικτός ο στόχος της ανόδου: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές να επαναπροσδιορίσουμε πράγματα, αλλά τονίζω ότι έχουμε άλλον ένα αγώνα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο».

Για την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο: «Η ομάδα δημιουργήθηκε αργά αλλάξανε τρεις προπονητές μέσα σε τρεις μήνες τα παιδιά δεν είχαν ψυχολογία η οποία στράβωσε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έπειτα. Την Κυριακή θα είμαι εδώ με τρία παιχνίδια σε δέκα μέρες στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στοιχεία από αυτά που έχουμε δουλέψει, στο δεύτερο απλά δεν υπήρχαμε».

Για τις αλλαγές Περόνε και Κλέιτον: «Είναι το σωματικό ο Περόνε είχε ένα χτύπημα και ο Κλέιτον δεν άντεχε άλλο, το ταξίδι μας ταλαιπώρησε σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία που έχει η ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.