Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζέκο: «Ο Μανωλάς είναι ο μεγαλύτερος κλόουν!»

Τζέκο: «Ο Μανωλάς είναι ο μεγαλύτερος κλόουν!»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2018 01:57
Απαντώντας σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων του κόσμου της Ρόμα, ο Έντιν Τζέκο αναφέρθηκε με αρκετή δόση χιούμορ στον συμπαίκτη του, Κώστα Μανωλά αποκαλώντας τον κλόουν.

Ο διεθνής Βόσνιος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των «τζιαλορόσι» και χρησιμοποιώντας τα social media απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων της ομάδας, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων… κλόουν τον Κώστα Μανωλά, καθώς δεν σταματά να μιλάει ποτέ!

«Πιστεύω πως ο πιο φιλοσοφημένος συμπαίκτης μου με τον οποίο συνεργάστηκα ήταν ο Κομπανί. Ενδιαφέρεται πολύ για πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο και πάντα κουβαλάει μαζί του βιβλία. Στη Ρόμα ο Ντε Ρόσι είναι αυτός που μπορεί πάντα να διαβάσει το παιχνίδι. Ο Κώστας Μανωλάς πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει και αυτός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ας πούμε ότι ο μεγαλύτερος κλόουν είναι ο Μανωλάς! Εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα μιλάει, μιλάει.. δεν σταματά ποτέ!» δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση τόνισε πως: «Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ. Έχω ακόμα μερικά καλά χρόνια να παίξω. Φυσικά το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι απίστευτα λαμπερό όπως το βλέπουν οι φίλαθλοι, αλλά πίσω από αυτό υπάρχουν πολλά πράγματα που δυσκολεύουν τους παίκτες. Δεν είναι εύκολο άθλημα όπως πιστεύουν πολύ. Ξέρω πως οι άνθρωποι σκέφτονται συχνά τα χρήματα, αλλά όλοι μας ξεκινήσαμε επειδή αγαπάμε το παιχνίδι και θέλαμε να γίνουμε καλοί σε αυτό. Και υπάρχει πολύ πίεση και σκληρή δουλειά για να γίνει αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.