Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Η διοίκηση ξέρει καλά τις απόψεις μου πάνω στο θέμα των ανανεώσεων»

Λουτσέσκου: «Η διοίκηση ξέρει καλά τις απόψεις μου πάνω στο θέμα των ανανεώσεων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2018 00:24
Για το διάστημα της διακοπής, το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, την ετοιμότητα των Βιεϊρίνια - Κρέσπο αλλά και για τα συμβόλαιο που λήγουν μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε να προπονούμαστε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς. Ήταν ένα διάστημα που δουλέψαμε καλά και μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα είναι καλά για εμάς. Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για την Ξάνθη».

Για το αν είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο το ματς με την Ξάνθη: «Είναι σχεδόν απίθανο να πούμε ότι ο αντίπαλος που θα έχουμε το Σάββατο, θα είναι ένας οποιοδήποτε αντίπαλος, καθώς πρέπει να κερδίσουμε. Η παρουσία μου στην Ξάνθη, είναι ένα διαφορετικό κομμάτι».

«Σήμερα ξεκινήσαμε με όλο το γκρουπ τις προπονήσεις. Με τους παίκτες που είχα στη διάθεση μου αυτές τις ημέρες, κάναμε μια πρώτη κουβέντα για την Ξάνθη. Ο Πρίγιοβιτς, ο Τόσκα και ο Λημνιός επέστρεψαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις και ο Βιεϊρίνια σήμερα προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Βιεϊρίνια: «Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Είναι ευχάριστο όμως που επέστρεψε και προπονήθηκε. Πρέπει να δει και ο ίδιος σε τι κατάσταση είναι το πόδι του μετά τον τραυματισμό».

Για τον Κρέσπο: «Ο Κρέσπο δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Βρέθηκε εκτός προπονήσεων για να προφυλαχθεί, επειδή ένιωσε κούραση».Για την δουλειά στην διακοπή του πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για διακοπή για εμάς, γιατί μετά το ματς πρωταθλήματος, ακολούθησε ο αγώνας του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Την επόμενη ημέρα είχαμε προπόνηση με τρεις παίκτες ουσιαστικά, που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στο ματς του Κυπέλλου. Οι τρεις παίκτες είχαν την προπόνησή τους, από εκεί και πέρα δώσαμε κάποιες μέρες ρεπό γιατί το χρειαζόμασταν. Ξεκινήσαμε την Δευτέρα να δουλεύουμε με περισσότερη ένταση, γιατί όταν έχουμε παιχνίδια, μια-δύο ημέρες που μεσολαβούν δεν σου δίνουν την δυνατότητα να δουλέψει με την ένταση που θέλεις».

Για την συνεργασία του με τον Μπράνκο: «Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στον ΠΑΟΚ, οπότε γνωριζόμαστε. Έχουμε κάνει ένα μίτινγκ μεταξύ μας και μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας».

Για τα συμβόλαια που λήγουν: «Κοιτάξτε, η ομάδα είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, διανύουμε μια καλή περίοδο. Η ομάδα είναι σε μια καλή κατάσταση, έχουμε την θέληση να κερδίσουμε παιχνίδια. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι μπορούμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε παιχνίδια, έχουμε αυτοπεποίθηση για την φιλοσοφία μας και την δουλειά μας. Έτσι μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω ότι κάποιος παίκτης επηρεάστηκε από αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι λήγουν κάποια συμβόλαια και από την άλλη μεριά η διοίκηση γνωρίζει πολύ καλά την δική μου άποψη σε αυτές τις περιπτώσεις».

Για το… restart του ΠΑΟΚ, μετά το περσινό ματς με την Ξάνθη: «Θα έλεγα μέχρι τώρα. Γιατί από τότε μέχρι τώρα νομίζω ότι έχουμε μια ήττα και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έχουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου και μια ισοπαλία στον θεσμό. Δεν είναι αρκετό το ταλέντο και η ποιότητα χωρίς δουλειά. Δεν μπορώ να βρω το καλύτερο, δεδομένου ότι αν δεν υπήρχε η ποινή των δύο βαθμών, θα βρισκόμασταν στο μείον τέσσερα από τον Ατρόμητο και στο μείον οκτώ από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο καθένας θα πρέπει να το ξέρει αυτό, ότι υπήρχε τεράστια πίεση στην ομάδα με το μείον δύο και δεδομένου του προγράμματος που είχαμε. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι ξεκινάει ένα εύκολο πρόγραμμα, γιατί αν δούμε την πραγματικότητα θα δούμε ότι παίζουμε απέναντι στην ομάδα που είναι τέταρτη στην βαθμολογία. Μετά από αυτό θα παλέψουμε με ομάδες που είναι χαμηλά στην κατηγορία και δώσουν την δική τους μάχη για τον υποβιβασμό, οπότε θα μας δυσκολέψουν».

Για το αν υπολογίζει όλους τους παίκτες του: «Γι' αυτό είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και για αυτό βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, για να δίνουν το 100% και να είναι απόλυτοι επαγγελματίες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.