Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο κυνήγι της Σίτι η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Στο κυνήγι της Σίτι η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2018 19:35
Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα για 67 λεπτά απέναντι στην Γουότφορντ αλλά στη συνέχεια έφτασε σε εμφατική νίκη με 3-0 στο «Βικαρατζ Ρόουντ» και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Σίτι.

Σπουδαία νίκη που την διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την Μάντσεστερ Σίτι πήρε η Λίβερπουλ, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Γουότφορντ.

Οι «κόκκινοι» ζορίστηκαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Χάβι Γκράθια, η οποία μάλιστα είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 39’, με τον Άλισον να αποκρούει το δυνατό σουτ του Περέιρα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) οι γηπεδούχοι ζήτησαν δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Ντεουλοφέου από τον Περέιρα, όμως ο Μος άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και στο 67’ η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα. Ο Μανέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σαλάχ με πλασέ μπροστά από τον Κάθκαρτ έκανε το 0-1.

Τα πάντα τελείωσαν στο 76’ με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να «γράφει» το 0-2 με τρομερή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Στο 82ο λεπτό ο Χέντερσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για σκόπιμο φάουλ αλλά στο 89’ ο Φιρμίνο σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική επέμβαση του Φόστερ σε σουτ του Μανέ για το τελικό 0-3.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.