Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2018 20:18
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Όλντ Τράφορντ», με τους φιλοξενούμενους να είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να φύγουν με το μεγάλο «διπλό».

Ακόμα μια βαθμολογική απώλεια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Όλντ Τράφορντ». Με το βαθμό, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε στο -14 από την κορυφή αλλά και στο -7 από την τετράδα.

Οι «αετοί», που μετρούσαν 11 σερί ήττες στην έδρα της Γιουνάιτεντ, είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα με μακρινό σουτ του Ζαχά (20’) και άστοχο σουτ του Φαν Άανχολτ (26’) από θέση βολής. Η Γιουνάιτεντ απάντησε στο 28’ με άστοχη κεφαλιά του Σμόλινγκ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Χένεσι απέκρουσε το πλασέ του Λίνγκαρντ, με το 0-0 να μένει ως το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (57’) ο γκολκίπερ της Κρίσταλ Πάλας έβγαλε δύσκολα το σουτ του Γιάνγκ και έξι λεπτά αργότερα ο Ντε Χέα πραγματοποίησε διπλή σπουδαία επέμβαση στα σουτ των Κουγιατέ και Φαν Άανχολντ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 74’ και άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Τάουνσεντ να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Ντε Χέα όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και η Γιουνάιτεντ έχασε άλλους δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.