Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» και πάλι ο Πρίγιοβιτς

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» και πάλι ο Πρίγιοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2018 22:01
Με τον Πρίγιοβιτς να δίνει ξανά τη λύση ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Ξάνθη στην Τούμπα και αύξησε τη διαφορά του από τις ομάδες που τον ακολουθούν.

Η Ξάνθη κράτησε στο μηδέν τον ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ο συνήθης ύποπτος Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έλυσε το γόρδιο δεσμό και άνοιξε το δρόμο της νίκης (2-0) για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που εδραιώνεται στην κορυφή.

Η πολυπρόσωπη άμυνα των Ακριτών έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δε κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο στο πρώτο μισάωρο το παιχνιδιού. Η Ξάνθη αμύνονταν αποτελεσματικά και στο 29’ είχε τεράστια ευκαιρία για το 0-1, με τον Πασχαλάκη να διώχνει με υπερένταση την σκαστή κεφαλιά του Ντουρίσκοβιτς.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 31’ όταν μετά από αντεπίθεση, ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Η φάση αυτή αφύπνισε τους Θεσσαλονικείς, που μέχρι το ημίχρονο είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ των Μπίσεσβαρ (40’) και Κίτσιου (42’) για να πάρουν το προβάδισμα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τον Βιερίνια αντί του Κίτσιου και δικαιώθηκε άμεσα… Στο 47’ ο Πορτογάλος έκανε τη σέντρα, ο Πρίγιοβιτς ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μην αφήνοντας περιθώριο στον Ζίβκοβιτς.

Το γκολ επηρέασε την Ξάνθη που δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 65’ ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαουρίσιο. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ, με τους Θεσσαλονικείς να χάνουν με τραυματισμό τον Βαρέλα, ο οποίος θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (58’ Τόσκα), Κρέσπο, Κίτσιου (46’ Βιεϊρίνια), Κάνιας, Μαουρίσιο (75’ Βέρνμπλουμ), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Ξάνθη (Μ. Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Κοβάσεβιτς (82’ Μελιόπουλος), Καμαρά, Γέντρισεκ, Καντά (56’ Σαρπόνγκ), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (69’ Μπρίτο).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.