Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σίτι, νέα γκέλα η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Σίτι, νέα γκέλα η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2018 22:47
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Μπόρνμουθ και συνεχίζει ακάθεκτη για τον τίτλο, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 2-2 με την Σαουθάμπτον και έχασε νέο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Μπόρνμουθ στο «Έτιχαντ» και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Αγκουέρο, προηγήθηκε στο 15’ με δυνατό σουτ του Μπερνάντο Σίλβα ωστόσο στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα. Η Μπόρνμουθ πίεσε και στο 43’ έφερε το σκορ στα ίσα με ωραία κεφαλιά του Γουίλσον από σέντρα του Φράνσις.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» το ματς. Ο Στέρλινγκ σημάδεψε το δοκάρι αλλά στο 56’ πέτυχε το 2-1. Η Μπόρνμουθ δεν τα παράτησε και στο 75’ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Γουίλσον όμως τα πάντα τελείωσαν πέντε λεπτά αργότερα, με τον Γκουντογκάν να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Η Σίτι έφτασε τους 38 βαθμούς και ξέφυγε προσωρινά με +5 από την Λίβερπουλ αλλά και στο +8 από την 3η Τότεναμ.

Νέα γκέλα η Γιουνάιτεντ

Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 2-2 με την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις» και βρίσκεται στο -16 από την κορυφή ενώ κινδυνεύει να βρεθεί στο -9 από την τετράδα.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εφιαλτικό για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, αφού στο 13’ ο Άμστρονγκ άνοιξε το σκορ με όμορφο διαγώνιο σουτ ενώ στο 20’ ο Σοάρες σκόραρε με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Χέα.

Κάπου εκεί η Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση. Στο 33’ ο Λουκάκου πλάσαρε εύστοχα και σκόραρε μετά από 981 λεπτά στο πρωτάθλημα, ενώ στο 39’ βρήκε δίχτυα με υπέροχο τακουνάκι στην κίνηση, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να απειλούν ελάχιστα. Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν χωρίς νίκη για 3η σερί αγωνιστική και συνεχίζουν να απογοητεύουν στο φετινό πρωτάθλημα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.