Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη κορυφής για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη κορυφής για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2018 00:20
Χωρίς να φορτσάρει η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Σεβίλλη με την Αλαβές (1-1) πέρασε ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα.

Η Μπαρτσελόνα δεν εντυπωσίασε ωστόσο επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου» και απολαμβάνει ξανά τη μοναξιά στην κορυφή μετά την ισοπαλία της Σεβίλλη με την Αλαβές (1-1).

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν στο 13’ ο Μορένο εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση του Λεγκλέ και έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Οι Καταλανοί απάντησαν στο 17’ με ένα καλό σουτ του Ράκιτιτς και στο 36’ πήραν το προβάδισμα με καρφωτή κεφαλιά του Πικέ έπειτα από γύρισμα του Ντεμπελέ. Τρία λεπτά μετά ο Ασένχο έκανε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μέσι και το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο γκολκίπερ της Βιγιαρεάλ είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Μέσι και τρία λεπτά μετά ο Ράκιτιτς έκοψε σωτήρια τον Τριγκέρος πριν αυτός εκτελέσει από το ύψος του πέναλτι. Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ ώστε να «κλειδώσει» το ματς και στο 85’ χρειάστηκε την επέμβαση του Πικέ σε γύρισμα του Τσεκουέζε προκειμένου να κρατήσει το μηδέν.

Τα πάντα τελείωσαν δύο λεπτά αργότερα (87’), με τον Αλένια να σκοράρει με όμορφο τελείωμα έπειτα από μαγική ασίστ του Μέσι. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.