Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο ΌΦΗ «ξέρανε» τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Ο ΌΦΗ «ξέρανε» τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2018 19:29
Ο ψυχωμένος ΌΦΗ κέρδισε με 3-1 τον κακό Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Δεληγιαννίδης (5’), Πλατέλλας (40’) και Κοροβέσης (60’) οι σκόρερ, ισοφάρισαν προσωρινά με Κάτσε (36’) οι «πράσινοι».

Μετά τον Ολυμπιακό, ο ΌΦΗ έριξε στο καναβάτσο και τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 3-1 των «πρασίνων» στο «Γεντί Κουλέ». Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε προβληματική εμφάνιση και γνώρισε μια δίκαιη ήττα από τους Κρητικούς, οι οποίοι ήταν άριστοι τακτικά και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή.

Ο ΌΦΗ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, αφού κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 5’, η άμυνα του Παναθηναϊκού πιάστηκε στον ύπνο, ο Δεληγιαννίδης βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και στο επόμενο δεκάλεπτο είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να απαντήσει. Στο 11’ ο Στρέζος μπλόκαρε την κεφαλιά του Μακέντα, δύο λεπτά μετά το σουτ του Μπουζούκη πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 16’ το πλασέ του Δώνη από θέση βολής σταμάτησε στο οριζόντιο.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες του «τριφυλλιού» με ένα καλό σουτ του Κυριακίδη στο 23’, που πέρασε λίγο άουτ, όμως στο 36’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Ο Χατζηγιοβάνης έδωσε αριστερά στον Ινσούα, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Κάτσε με κοντινή κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό.

Παρά την ισοφάριση, ο ΌΦΗ δεν έδωσε χώρο στους «πράσινους» και δικαιώθηκε, αφού στο 40’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από λάθος του απομάκρυνση του Κολοβέτσιου, ο Πλατέλλας βρέθηκε μόνος του έξω από την περιοχή, σούταρε και νίκησε τον Διούδη κάνοντας το 2-1.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, αλλά στο 60’ πλήρωσε ακόμα ένα λάθος στην άμυνα του. Ο Σασί πέρασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή στον Πλατέλλα, ο Μαυρομάτης προσπάθησε να διώξει αλλά έδωσε… ασίστ στον Κοροβέση, ο οποίος με συρτό σουτ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αποδείχθηκε χαριστική βολή για τους «πράσινους», αφού δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν. Ο ΌΦΗ διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ και πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με την πρώτη να είναι αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα, αυτή ήταν η 2η ήττα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε λίγες μέρες συμπληρώνει τρεις μήνες χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.