Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θετικός για Ολυμπιακό ο Φακούντο Φερέιρα»

«Θετικός για Ολυμπιακό ο Φακούντο Φερέιρα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2018 14:46
Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο Φακούντο Φερέιρα βλέπει με καλό μάτι μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο.

Στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση επιθετικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ένας από τους μεγάλους στόχους του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Φακούντο Φερέιρα.

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός (με ιταλικό διαβατήριο) αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μπενφίκα (7 συμ., 1 γκολ) ως ελεύθερος από την Σαχτάρ (115 συμ., 60 γκολ) και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022, με ετήσιες απολαβές ύψους 2,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο 27χρονος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στους «αετούς» και έχει να αγωνιστεί από τις 18 Οκτωβρίου και το παιχνίδι Κυπέλλου με την Σερτανέμνσε.

Όπως αναφέρει η «A Bola», ο Φερέιρα δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους»:

«Το ενδεχόμενο μετάκίνησής του στην Ελλάδα είναι κάτι που τον ευχαριστεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Φερέιρα μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Φρέντι Μοντέρο, ο Κολομβιανός της Σπόρτινγκ αποτελεί μια ακόμα επιλογή, με λιγότερες όμως πιθανότητες από τον Φερέιρα» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Δείτε τον Αργεντινό σε δράση:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.