Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πικρό φινάλε χωρίς βαθμό

Τσάμπιονς Λιγκ: Πικρό φινάλε χωρίς βαθμό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2018 23:59
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Μπενφίκα στην Λισαβόνα και ολοκλήρωσε την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς βαθμό. Ο Γκριμάλδο (88’) το γκολ των «αετών», αποβλήθηκε στο 86’ ο Γαλανόπουλος.

Αρνητική ιστορία έγραψε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ηττήθηκε με 1-0 από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα και ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με έξι ήττες σε ισάριθμα ματς.

Τα πολλά προβλήματα ανάγκασαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ξεκινήσει τον Τσόσιτς στα χαφ μαζί με τους Μοράν και Γαλανόπουλο. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και έχει ήδη… ξεχαστεί, αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις. Η ΑΕΚ δεν πήρε ρίσκα και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο –κυρίως στο πρώτο 20λεπτο- απέναντι σε μια φλύαρη Μπενφίκα που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της στο «Ντα Λουζ». Ένα φάουλ του Γκριμάλδο και μια άστοχη κεφαλιά του Σεμέδο ήταν οι μοναδικές στιγμές των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Μπενφίκα να είχε ένα επικίνδυνο γύρισμα με τον Σεφέροβιτς (53’) και την ΑΕΚ να χάνει τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 63’. Μετά από κόρνερ του Τσόσιτς, ο Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό με κεφαλιά του Σεφέροβιτς, υποχρεώνοντας τον Μπάρκα σε επέμβαση.

Από εκείνο το σημείο η Μπενφίκα ανέβασε στροφές και στο 70’ είχε δοκάρι με νέα κεφαλιά του Σεφέροβιτς. Εννέα λεπτά μετά ο Μπάρκας απέκρουσε σωτήρια το κοντινό πλασέ του Σέντσον, ενώ στο 81’ η κεφαλιά του Σεμέδο κατέληξε άουτ. Ωστόσο στο 86’ ο Γαλανόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Ζέντσον και στο επόμενο λεπτό ο Γκριμάλδο άνοιξε το σκορ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 89’ ο Σεφέροβιτς σημάδεψε το δοκάρι και το 1-0 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Γκριμάλδο, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Σεμέδο, Πίτσι (59' Σέρβι), Γκέντσον, Ζοάο Φέλιξ (77' Καστίγιο), Ράφα Σίλβα (35' Ζίφκοβιτς), Σεφέροβιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τσόσιτς, Μοράν (77' Γκάλο), Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (61' Γιαννιώτας), Μπογέ (68' Μάνταλος), Πόνσε.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Μπάγερν 14 (15-5)
Άγιαξ 12 (11-5)
Μπενφίκα 7 (6-11)
ΑΕΚ 0 (2-13)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.