Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττες για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ, στην κορυφή η «Κυρία»

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττες για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ, στην κορυφή η «Κυρία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2018 01:10
Η Γιουβέντους γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία αλλά δεν έχασε την 1η θέση στον όμιλο, αφού στο άλλο ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Την πρώτη της εκτός έδρας ήττα από τον Νοέμβριο του 2017 γνώρισε η Γιουβέντους, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία.

Η «Γηραιά Κυρία» παρατάχθηκε με βασικούς αλλά ήταν ιδιαίτερα άστοχη, με τον Ρονάλντο να σπαταλά σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν και στο 30’ προηγήθηκαν με εύστοχο πέναλτι του Ορό. Ο ίδιος «φλέρταρε» με αυτογκόλ στο 46’ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι αλλά στο 68’ έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 2-0.

Η Γιουβέντους μείωσε στο 80’ με σουτ του Ντιμπάλα αλλά εν τέλει δεν απέφυγε την ήττα. Παρόλα αυτά, αυτή δεν τους κόστισε, αφού εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου και μαζί το καλό εισιτήριο για τη φάση των «16».

Το δώρο των Ιταλών πέρασε ανεκμετάλλευτο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με τη σειρά της ηττήθηκε με 2-1 από την Βαλένθια στο «Μεστάγια» και περιορίστηκε στην 2η θέση του ομίλου.

Οι «νυχτερίδες» που είχαν εξασφαλίσει την 3η θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, προηγήθηκαν στο 17’ με διαγώνιο σουτ του Σόλερ ενώ ακολούθησαν δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με Μπατσουαγί (32’) και Πογκμπά (35’). Το 2-0 έγινε στο 47’ χάρη στο αυτογκόλ του Τζόουνς, με την Γιουνάιτεντ να μειώνει απλώς στο 87’ με τον Ράσφορντ για το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.