Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα με σόου Μέσι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα με σόου Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2018 23:45
Με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ και να μοιράζει και δύο ασίστ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 τη Λεβάντε στη Βαλένθια και ξέφυγε ξανά με +3 από Ατλέτικο και Σεβίλλη.

Ότι ήθελε έκανε ο Μέσι κόντρα στη Λεβάντε. Η Μπαρτσελόνα πήρε εμφατική εκτός έδρας νίκη με 5-0 χάρη στα «μαγικά» του Αργεντινού, ο οποίος συμμετείχε και στα πέντε γκολ των Καταλανών.

Οι γηπεδούχοι, που πέρσι δεν επέτρεψαν στους «μπλαουγκράνα» να πάρουν αήττητο πρωτάθλημα, ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο ξεκίνημα, αφού στο 4’ ο Μπόατενγκ υποχρέωσε τον Τερ Στέγκεν σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 21’ ο Γκανέζος δεν κατάφερε για λίγο να πιάσει την κεφαλιά-ψαράκι από τη μικρή περιοχή. Στο 33’ ο Μπόατενγκ έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι παρότι βρίσκονταν υπό πίεση.

Η Μπαρτσελόνα κράτησε το μηδέν και στο 35’ πήρε αυτή το προβάδισμα. Ο Μέσι «τράβηξε» πάνω του όλη την άμυνα της Λεβάντε και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σουάρες, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά στο 42’ ο Μέσι έφυγε στην αντεπίθεση και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο Αργεντινός πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με άψογο τελείωμα λίγο μέσα από την περιοχή. Το χατ-τρικ του Μέσι ολοκληρώθηκε στο 60’ ύστερα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Καταπληκτική πάσα του Σουάρες στον Βιδάλ, με τον Χιλιανό να γυρνάει στον Μέσι και τον «Λίο» να σκοράρει από κοντά για το 0-4. Αυτό ήταν το 50ο γκολ του Μέσι με Μπαρτσελόνα και Εθνική Αργεντινής μέσα στο 2018.

Ο Μέσι έδωσε στον Πικέ, ο οποίος «άδειασε» τον Κόκε και εκτέλεσε εύστοχα τον Όϊερ για το τελικό 0-5. Στα αξιοσημείωτα πως ο «Πούλγκα» είναι πρώτος σε γκολ (14) και ασίστ (10) στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.