Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε… αέρα από την Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε… αέρα από την Τρίπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2019 21:36
Με πρωταγωνιστές τους Φορτούνη και Λάζαρο (γκολ και ασίστ) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και διατηρήθηκε στο -8 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Δοκάρι για να προηγηθούν είχαν οι Αρκάδες.

Στο κυνήγι του ΠΑΟΚ παραμένει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με σοβαρή εμφάνιση επικράτησαν με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και διατηρήθηκαν στο -8 από την κορυφή. Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα και 3η εκτός έδρας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε δυνατά στο ματς και είχε καλές στιγμές με Ποντένσε, Καμαρά και Λάζαρο όμως στο 24’ στάθηκε τυχερός αφού το πλασέ στην κίνηση του Φερνάντεθ βρήκε στο δεξί δοκάρι του Σα. Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 26’ με ωραίο φάουλ του Φορτούνη και δύο λεπτά μετά ο άσος των «ερυθρόλευκων» άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Χριστοδουλόπουλου.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’), όταν από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Λάζαρος κινήθηκε στην περιοχή, έκανε την προβολή και έγραψε το 0-2. Ο Αστέρας δεν κατάφερε να αντιδράσει, ενώ ο Ολυμπιακός είχε σπουδαίες ευκαιρίες με Ποντένσε για ένα τρίτο γκολ. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και οι Πειραιώτες παραμένουν στην… καταδίωξη του ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.