Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άλμα παραμονής για Πανιώνιο, «καθάρισε» τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Άλμα παραμονής για Πανιώνιο, «καθάρισε» τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2019 18:48
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά στην 5η θέση. Μεγάλο βήμα παραμονής για τον Ιστορικό.

Ακόμα μια βαθμολογική απώλεια γνώρισε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πλέον μετράει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος ωστόσο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο διαιτητής Κουμπαράκης έδινε το πεντακάθαρο πέναλτι του Ντουρμισάι πάνω στον Κουρμπέλη στο 2ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα και στο 10’ άνοιξαν το σκορ με τον Σπιριντόνοβιτς ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Κόρμπου.

Οι «κυανέρυθροι» δε συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα με το γκολ του Σταυρόπουλου στο 56’. Ο Παναθηναϊκός, με εξαίρεση ένα σουτ του Μακέντα (59’) δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κότνικ και ο Πανιώνιος πήρε μια σπουδαία νίκη που τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.