Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε με πεντάρα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε με πεντάρα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2019 21:44
Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Χασάν (χατ-τρικ) κέρδισε με το εμφατικό 5-1 τον ΌΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από την Ντιναμό και μείωσε στο -7 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο ΌΦΗ πλήρωσε τα σπασμένα για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοπέδωσαν με 5-1 τον ΌΦΗ στο Φάληρο και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν πτοήθηκε από τις αναγκαστικές αλλαγές των Τοροσίδη και Καμαρά στο πρώτο μέρος και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση. Το 1-0 ήρθε στο 15’ με κεφαλιά του Μασούρα ενώ στο 35’ ο Χασάν αξιοποίησε την ασίστ του Φορτούνη και διπλασίασε το σκορ της ομάδας του. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ποντένσε τροφοδότησε τον Φορτούνη κι αυτός ανενόχλητος έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος όπου βρήκε ακόμη δύο γκολ με τον Χασάν που έκανε χατ-τρίκ. Το πρώτο ήταν στο 46’ και το δεύτερο στο 60’, ενώ στο 57’ μεσολάβησε το όμορφο τέρμα του ΌΦΗ με το σουτ του Ναμπί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.