Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Όρθιος» στην Τούμπα ο Άρης

Σούπερ Λιγκ: «Όρθιος» στην Τούμπα ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2019 21:45
Ο Άρης με γκολ οφσάιντ του Βέλεθ στο 85’ ισοφάρισε σε 1-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και υποχρέωσε τους «ασπρόμαυρους» στην πρώτη φετινή τους εντός έδρας απώλεια. Προηγήθηκαν με γκολάρα του Βιεϊρίνια οι γηπεδούχοι, που συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα σκληρό παιχνίδι με λίγες φάσεις και αρκετά λάθη (δυστυχώς όχι μόνο των ποδοσφαιριστών). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφανίστηκε υποτονικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά διατήρησε το αήττητο, ενώ στον αντίποδα οι «κίτρινοι» έκαναν ακόμα ένα βήμα για την 5η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, ξεφεύγοντας με +3 από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πραγματοποίησε πολύ καλη εμφάνιση στο πρώτο μέρος, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο της να απειλήσει ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ. Έν τέλει, πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα της, όταν στο 38’ ο Βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής. Μια φάση, ένα γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος στις καθυστερήσεις ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Βέλεθ στον Μπίσεσβαρ αλλά ο Νορβηγός διαιτητής έδωσε κίτρινη στον Ολλανδό για θέατρο.

Ο Άρης δεν πτοήθηκε από το γκολ και συνέχιζε να πιέζει στο δεύτερο μέρος, ωστόσο αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πασχαλίδη. Το παιχνίδι κυλούσε δίχως αξιόλογες φάσεις ώσπου στο 85’ ο Ματίγια εκτέλεσε φάουλ και ο Βέλεθ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Βέβαια το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.