Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Τριάρα στο Μπερναμπέου και έφυγε για τελικό η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Τριάρα στο Μπερναμπέου και έφυγε για τελικό η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2019 00:19
Η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Σουάρες (2 γκολ) κέρδισε με 3-0 την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», ανέτρεψε το 1-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου για 6η διαδοχική χρονιά.

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 στην έδρα της Ρεάλ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Οι Καταλανοί δίνουν το παρών στον τελικό για 6η διαδοχική χρονιά και θα διεκδικήσουν το 31ο τρόπαιο απέναντι σε Βαλένθια ή Μπέτις.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στην Ρεάλ, η οποία έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Βινίσιους (19’, 23’, 38’) και Μπενζεμά (37’) για να ανοίξει το σκορ. Η Μπαρτσελόνα κράτησε το μηδέν και στο ξεκίνημα της επανάληψης πήρε αυτή το προβάδισμα με όμορφο τελείωμα του Σουάρες. Η Ρεάλ συνέχιζε να σπαταλά ευκαιρίες (62’ Ρεγκιλόν, 67’ Βινίσιους) και στο 68’ βρήκε δίχτυα σε λάθος εστία, αφού ο Βαράν υπέπεσε σε αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Ντεμπελέ.

Το… κερασάκι έβαλε στο 73’ ο Σουάρες, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Καζεμίρο. Από ‘κει και πέρα, το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η υπόθεση-πρόκριση είχε ξεκαθαρίσει και η Μπαρτσελόνα, δίνοντας μαθήματα αποτελεσματικότητας, «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.