Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «4» με πρόκριση-θρίλερ ο ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «4» με πρόκριση-θρίλερ ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2019 22:28
Με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο (114’, 119’ πεν.) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-2 τον Πανιώνιο στη παράταση της Τούμπας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Φωνάζουν για το πέναλτι που έκρινε την πρόκριση οι φιλοξενούμενοι, που αρνήθηκαν να κάνουν σέντρα.

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε μια πρόκριση που έμοιαζε χαμένη. Ο Πανιώνιος κρατούσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στα χέρια του μετά το ισόπαλο 2-2 στο 114’, ωστόσο ο «Δικέφαλος» βρήκε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο και πήρε αυτός την πρόκριση για την τετράδα. «Βράζουν» οι φιλοξενούμενοι για το πέναλτι που καταλογίστηκε στο φινάλε, καθώς θεωρούν ότι η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του Μανθάτη, κάτι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα ούτε από τον τηλεοπτικό φακό!

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έχασαν με τραυματισμό τον Πέλκα στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού. Αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους, που πίεσαν, φώναξαν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 25’ αλλά στο 32’ ο Μπίσεσβαρ άνοιξε το σκορ μετά το γύρισμα του Λημνιού και το διώξιμο του Κότνικ. Η απάντηση του Πανιώνιου ήταν άμεση, αφού στο 34’ ο Ντουρμισάι βγήκε ευνοημένος από τις κόντρες και με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Πασχαλάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυχτικά για το γκολ που θα οδηγούσε το ματς στην παράταση, έχοντας τρεις σημαντικές ευκαιρίες με Ενρίκε, Σβιντέρσκι και Άκπομ για να βρει δίχτυα. Ο δεύτερος κατάφερε να λυτρώσει την ομάδα του στο 83’, σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιαννούλη για το 2-1.

Όλα κρίθηκαν στον έξτρα χρόνο, με τον Πανιώνιο να αποκτά ισχυρό προβάδισμα χάρη στο γκολ του Καμαρά στο 94’. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πλέον δύο γκολ αλλά δεν τα παράτησε. Στο 113’ η κεφαλιά του Άκπομ έστειλε την μπάλα να σταματήσει στο δοκάρι της εστίας του Πανιώνιου, αλλά στο 114’ ο Άγγλος φορ από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-2.

Η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 119’. Ο διαιτητής Σκουλάς έδωσε πέναλτι σε χέρι του Μανθάτη στο 118’ και ο Βιεϊρίνια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-2, σκορ που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.