Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στο Τσάμπιονς Λιγκ Ίντερ και Αταλάντα, στο Γιουρόπα η Μίλαν

Σέριε Α: Στο Τσάμπιονς Λιγκ Ίντερ και Αταλάντα, στο Γιουρόπα η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2019 23:55
Σ’ ένα φινάλε θρίλερ, Ίντερ και Αταλάντα εξασφάλισαν θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνοντας στην 5η θέση την Μίλαν παρά τη νίκη της με 3-2 επί της Σπαλ. Στην Σέριε Β η Έμπολι.

Η Ίντερ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Έμπολι, που έπαιζε για τη ζωή της, αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Μεάτσα» και εξασφάλισε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ για 2η σερί χρονιά.

Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Κεϊτά, ενώ στο 61’ είχαν χαμένο πέναλτι με τον Ικάρντι για το 2-0. Η Έμπολι έμεινε στο ματς και στο 76’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τραορέ, ρίχνοντας προσωρινά τους Μιλανέζους στην 5η θέση.

Η Ίντερ που είχε γλιτώσει νωρίτερα το γκολ χάρη στις επεμβάσεις του Χαντάνοβιτς, απάντησε άμεσα με τον Ναϊνγκολάν (82’) για το 2-1. Λίγο πριν το φινάλε η Έμπολι είχε δοκάρι για την ισοφάριση, ωστόσο αυτή δεν ήρθε και έτσι αποχαιρέτησε την κατηγορία, την ώρα που οι «νερατζούρι» πανηγύριζαν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε και η Αταλάντα μετά τη νίκη της επί της Σασουόλο (3-1). Οι μπεργκαμάσκι, που χρησιμοποίησαν ως έδρα το γήπεδο της… Σασουόλο εξαιτίας ανακατασκευών του Atleti Azzurri d'Italia, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 19’ από γκολ του Μπεράρντι, όμως απάντησαν στο 35’ με τον Ζαπάτα. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο σκόρερ της Σασουόλο άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και στην επανάληψη η Αταλάντα πήρε τη νίκη με τα γκολ των Γκόμεζ (53’) και Πάσαλιτς (65’). Έτσι, εξασφάλισε την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της

Από την πλευρά της, η Μίλαν πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-2 στην έδρα της ΣΠΑΛ, αλλά τα νέα από τα άλλα παιχνίδια δεν ήταν ευχάριστα και θα περιοριστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν στο 18' με τον Τσαλχάνογλου και έκαναν το 0-2 στο 23' με τον Κεσί, ωστόσο η ΣΠΑΛ έφερε το σκορ στα ίσια με τους Βικάρι (28') και Φάρες (53'). Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κεσί έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Μίλαν, που παρά τη νίκη, τερμάτισε στην 5η θέση και δεν κατάφερε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.