Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλζεν ή Αϊντχόφεν στο δρόμο του Ολυμπιακού μετά την κούπα της Τσέλσι!

Πλζεν ή Αϊντχόφεν στο δρόμο του Ολυμπιακού μετά την κούπα της Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2019 01:00
Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από την Τσέλσι διαμόρφωσε το δρόμο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν μια εκ των Βικτόρια Πλζεν ή Αϊντχόφεν στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Έγιναν γνωστοί οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από την Τσέλσι προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και πλέον έχουμε την τελική εικόνα.

Συγκεκριμένα, Μπασακσεχίρ και Λίντσερ εξασφάλισαν αυτόματα εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο (σ.σ. αν έπαιρνε το Γιουρόπα Λιγκ η Άρσεναλ θα ήταν πιθανές αντίπαλοι του Ολυμπιακού) και οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντι τους μια εκ των Πλζεν (Τσεχία) ή Αιντχόβεν (Ολλανδία). Η τελευταία θα ήταν στο γκρουπ των ισχυρών εάν κατακτούσε το Γιουρόπα Λιγκ η Άρσεναλ, ωστόσο αυτό δεν έγινε και έτσι υποχώρησε στους ανίσχυρους, με αποτέλεσμα να γίνεται αυτόματα πιθανή αντίπαλος των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό στην κλήρωση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου ενώ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 23 ή 24 και 30 ή 31 Ιουλίου. Αν οι Πειραιώτες περάσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα εξασφαλίσουν στη χειρότερη περίπτωση την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.