Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν διέλυσε με 7-2 την Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν διέλυσε με 7-2 την Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2019 01:25
Η Μπάγερν διέλυσε με 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο και υποχρέωσε τους «πετεινούς» σε μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες αγγλικών ομάδων στην Ευρώπη. Καρέ τερμάτων από τον πρώην της Άρσεναλ, Γκνάρμπι.

Ποιος είδε την Μπάγερν και δε τη φοβήθηκε; Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ισοπέδωσε με 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο και έκανε το 2x2 στον όμιλο, κάνοντας πολύ μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 12’ πήραν το προβάδισμα με ωραίο τελείωμα του Σον. Η Μπάγερν ισοφάρισε στο 15’ με τρομερό σουτ του Κίμιχ έξω από την περιοχή και αφού γλίτσε σε δύο περιπτώσεις με δεύτερο γκολ, το πέτυχε αυτή στο 45’ με τρομερή ενέργεια και τελείωμα του Λεβαντόφσκι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Γκνάρμπι πέτυχε το 3-1 με άψογο τελείωμα, ενώ ο ίδιος με εξαιρετική κούρσα έκανε το 4-1 στο 55’. Η Τότεναμ μείωσε στο 62’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κέιν, είχε και μια καλή στιγμή λίγο αργότερα με σουτ του Έρικσεν αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Ο Γκνάμπρι στο 85’ έκανε το 5-2, ο Λεβαντόφσκι στο 87’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 6-2 και στο 88’ ο Γκνάμπρι έβαλε το… κερασάκι διαμορφώνοντας το τελικό 7-2!

Η ήττα της Τότεναμ ήταν η βαρύτερη αγγλικής ομάδας σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ οι «πετεινοί» έγιναν η πρώτη αγγλική ομάδα που δέχεται επτά γκολ στην Ευρώπη μετά από την… ίδια, καθώς το 1995 είχαν ηττηθεί με 8-0 από την Κολωνία στο Ιντερτότο.

Τρομερό το highlight μετά το παιχνίδι, καθώς ο Γκνάμπρι ήθελε τη μπάλα του αγώνα που πέτυχε καρέ τερμάτων, αλλά ο Μαρτίνεθ την κλώτσησε προς την εξέδρα. Ο ίδιος αποκάλυψε μετά σε γερμανικά Μέσα ότι κατάφερε να πάρει τελικά τη μπάλα από τους οπαδούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.