Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Ντολ από τον ΑΠΟΕΛ, με Χατζηλούκα κόντρα στη Σεβίλλη

Τέλος ο Ντολ από τον ΑΠΟΕΛ, με Χατζηλούκα κόντρα στη Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2019 13:34
Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αποτελεί και επίσημα ο Τόμας Ντολ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Τις προπονήσεις αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν θα είναι υπηρεσιακός ή όχι.

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο οι απογοητευτικές εμφανίσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα οδήγησαν τη διοίκηση να λύσει τη συνεργασία της με τον Τόμας Ντολ.

Η ήττα του Σαββάτου από τον Ολυμπιακό Λευκορωσίας που έφερε την ομάδα στο -9 από την κορυφή –με δύο παιχνίδια λιγότερα από την Ανόρθωση- ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γερμανού προπονητή.

Την ευθύνη των προπονήσεων της ομάδας θα αναλάβει ο Λούκας Χατζηλούκας, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα είναι υπηρεσιακός ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι στον πάγκο στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σεβίλλη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Thomas Doll.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Doll για τη μεταξύ μας συνεργασία. Ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να εκπληρώσει τον πρώτο μεγάλο στόχο που είχε ενώπιον του, για πρόκριση της ομάδας σε όμιλο του UEFA Europa League και στη συνέχεια, την πρόκριση στους «32» του θεσμού.

Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής.

Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας, με τους Ralf Zumdick και Pasquale Rocco. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους, στην ομάδα μας.

Την ευθύνη των προπονήσεων της ομάδας θα αναλάβει ο Λούκας Χατζηλούκας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.