Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πολύ δύσκολα ο Βαλμπουενά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Πολύ δύσκολα ο Βαλμπουενά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2019 14:43
Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν επέστρεψε από τη Γαλλία όπου βρίσκεται για θεραπεία και ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα είναι παραπάνω από αμφίβολη.

Πολύ δύσκολα θα μπορέσει ο Ματιέ Βαλμπουενά να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερυθρο Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα κρίνει το ποια ομάδα θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου και θα συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γάλλος εξτρέμ δε βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας, καθώς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης στην πατρίδα του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο (10/12), αφού αν μπορέσει να γυμναστεί με τους υπόλοιπους στο Ρέντη, τότε δεν αποκλείεται ο Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στην 18αδα για το κρίσιμο παιχνίδι. Γίνεται πάντως εύκολα αντιληπτό ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του έμπειρου άσου, ο οποίος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Σέρβους.

Από την άλλη, κανονικά προπονήθηκε με την ομάδα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.