Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέος: «Γνωρίζω πέντε γλώσσες και μου ζητήθηκε να κάτσω στον πάγκο»

Μπέος: «Γνωρίζω πέντε γλώσσες και μου ζητήθηκε να κάτσω στον πάγκο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/12/2019 21:40
Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού της ομάδας της πόλης με τον Ολυμπιακό και μετά το παιχνίδι φρόντισε να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

O Μπέος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας και στο πρώτο ημίχρονο είχε έντονο επεισόδιο με τον πάγκο του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον Κώστα Καραπαπά, στο οποίο αποβλήθηκαν αμφότεροι από τον διαιτητή.

Με δήλωση ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να διευκρινίσει τον λόγο που βρισκόταν στον πάγκο και όχι στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

«Θέλω πρώτα από όλα να εξηγήσω κάποια πράγματα για να ξέρει ο κόσμος γιατί ήμουν στο φύλλο αγώνος. Γνωρίζω πέντε γλώσσες και μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας και να κάνω μετάφραση. Θέλω όμως να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και την οικογένειά μου για την εικόνα που παρουσιάστηκε σε μία επίθεση του κυρίου Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο.Ετσιθελικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάποια στιγμή αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Να ξέρουν όλοι ότι στην Ελλάδα δεν είναι όλοι υπάλληλοι ενός συστήματος και μίας σαπίλας. Υπάρχει και αξιοπρέπεια. Και εδώ στον Βόλο έχουμε περίσσια αξιοπρέπεια. Ως εκ τούτου αντέδρασα ως άνθρωπος, ως δήμαρχος, γιατί δεν μπορεί ο κύριος Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα, να κάνει ό,τι θέλει, να βρίζει μάνες και να μην του μιλάει κανείς και γι΄αυτό αντέδρασα.

Να κάνω και μία δήλωση η οποία θα απασχολήσει την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατ’ επέκταση και την ελληνική κυβέρνηση.

Κατά την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο απειλήθηκε η οικογένειά μου και εγώ από τους σεκιουριτάδες αν θέλετε και τους ανθρώπους ασφαλείας του κυρίου Καραπαπά. Εάν λοιπόν νομίζουν αυτοί ότι εγώ στα 60 μου θα κυκλοφορήσω με μπράβους είναι γελασμένοι. Εγώ έχω μάθει να ζω ελεύθερα και θα να ζω ελεύθερα.

Εάν θεωρεί η εισαγγελία και ο Άρειος Πάγος ότι μπορούν να επιτρέπουν σ’ ένα μάτσο τραμπούκους να απειλούν και να εκβιάζουν, εγώ δεν εκβιάζω, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Καλές γιορτές σε όλου και συγχαρητήρια στα παλικάρια του Βόλου που τους άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Εύχομαι ο,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και παράγοντες και νταλαβερτζήδες σαν τον κύριο Καραπαπά να απομακρυνθούν. Δεν αξίζουν στον σύλλογο»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.