Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν θα «κυνηγήσει» την υπόθεση Ντουρμισάι ο ΠΑΟΚ

Δεν θα «κυνηγήσει» την υπόθεση Ντουρμισάι ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2020 17:23
Καμία πρόθεση να κάνουν προσφυγή για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όπως έκανε σαφές ο Γιώργος Σαββίδης.

H FIFA με νέο έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι η ΠΑΕ Άρης δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου λόγω παλαιότερων οφειλών προς παίκτες της.

Μετά από αυτήν εξέλιξη έχει δημιουργηθεί θέμα σχετικά με την μετακίνηση του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Άρη στον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι για να καταστεί ενεργή η μεταγραφή θα πρέπει οι «κίτρινοι» να ρυθμίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα οφειλή που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ο Άρης πήρε τη νίκη με 4-2, αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» γνωρίζουν καλά την υπόθεση, αλλά όπως έκανε σαφές ο Γιώργος Σαββίδης μέσω Instagram, δεν έχουν καμία πρόθεση να κάνουν προσφυγή για τη συμμετοχή του Ντουρμισάι στο ντέρμπι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.