Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ποντένσε και Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Με Ποντένσε και Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2020 22:07
Ο Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται μια «ανάσα» από την Γουλβς, ωστόσο φαίνεται ότι υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό (26/1) ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Μέσα και ο Φορτούνης

Παρότι όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς είναι θέμα χρόνου, ο Πορτογάλος εξτρέμ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό (26/1) ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μένει να φανεί αν ο 24χρονος θα χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σε δηλώσεις του στη Nova τόνισε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και μάλιστα αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Αντιθέτως, ο Γιασίν Μεριά δεν είναι στις επιλογές του Μαρτίνς, παρά το γεγονός ότι δεν παίζει ο Ρούμπεν Σεμέδο λόγω της αποβολής του στο ματς με τον ΟΦΗ. Εκτός έμειναν επίσης οι Γκερέρο, Κούτρης, Ραντζέλοβιτς, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Τοροσίδης.

Η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας, Λοβέρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.