Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Ρουγκάνι, σε καραντίνα η Γιουβέντους και ο Ρονάλντο στην Πορτογαλία!

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Ρουγκάνι, σε καραντίνα η Γιουβέντους και ο Ρονάλντο στην Πορτογαλία!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/3/2020 12:03
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Ντάνιελ Ρουγκάνι με τον ιταλικό σύλλογο να μπαίνει πλέον σε καραντίνα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη Μαδέιρα και θα παραμείνει εκεί καθώς δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία.

Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ντάνιελ Ρουγκάνι έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ιταλός στόπερ με προσωπική του ανάρτηση στο twitter. Όπως ήταν λογικό ο 25χρονος άσος έχει τεθεί σε καραντίνα κάτι το οποίο πρόκειται να συμβεί και με το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε ενεργά σε όλες τις αθλητικές της δραστηριότητες το τελευταίο διάστημα. Οι "μπιανκονέρι" ενημέρωσαν πως άπαντες στην ομάδα θα υποβληθούν σε εξετάσεις, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους παίκτες της Ίντερ η οποία αντιμετώπισε την "Γηραιά Κυρία" το βράδυ της Κυριακής.

Πρόβλημα βέβαια υπάρχει και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Μαδέιρα με σκοπό να δει την μητέρα που είχε υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό και πλέον μοιάζει δύσκολο να ταξιδέψει ξανά πίσω για την Ιταλία, τουλάχιστον μέχρι να υποβληθεί και ο ίδιος στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.