Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωινή ενημέρωση: 3η μέρα χωρίς εγχώριο κρούσμα η Κίνα, έστειλε βοήθεια στην Ελλάδα

Πρωινή ενημέρωση: 3η μέρα χωρίς εγχώριο κρούσμα η Κίνα, έστειλε βοήθεια στην Ελλάδα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/3/2020 11:22
Το agones.gr σας παρουσιάζει επιγραμματικά τις κυριότερες ειδήσεις για το πρωί του Σαββάτου 21/3.

Κοινωνία

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι για 3η συνεχόμενη μέρα δεν επιβεβαιώθηκε κάποιο εγχώριο κρούσμα κορωνοϊού, δίνοντας ελπίδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Αντίθετα στα 41 ανήλθαν τα κρούσματα από ανθρώπους που ήρθαν στη χώρα από το εξωτερικό.

Δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,2 και 5.6 ρίχτερ σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάτρα προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Η Κίνα έστειλε στην Ελλάδα 550 χιλ. ιατρικές, χειρουργικές και προστατευτικές μάσκες, ιατρικά γυαλιά, γάντια και καλύμματα παπουτσιών δείχνοντας έτσι έμπρακτα τη βοήθεια της στην "μάχη" κατά του κορωνοϊού.

Μέχρι τρία αντισηπτικά τεμάχια θα μπορεί να προμηθεύεται κάποιος από φαρμακεία ή σούπερ μάρκετ μετά από την ψήφιση νέων μέτρων. Με πρόστιμο θα τιμωρείται η αισχροκέρδεια στα προϊόντα.

Επεκτείνεται το ωράριο των σούπερ μάρκετ ως τις 10 το βράδυ από Δευτέρα ως Σάββατο, ενώ θα προβλέπεται η λειτουργία τους και τις Κυριακές.

Στους 10 ανήλθαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Πανεθνική καραντίνα τριών εβδομάδων ανακοίνωσε η Κολομβία.

Αθλητισμός

Η Νάπολι ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις προπονήσεις το πρωί της 25ης Μαρτίου παρά το γεγονός ότι όλη η Ιταλία βρίσκεται σε καραντίνα.

Η λίγκα του NBA ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα λάβουν κανονικά τον μισθό τους την 1η Απριλίου, άγνωστο το τι θα συμβεί όμως στις 15 του ίδιου μήνα.

Νέα σενάρια θέλουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ να ρίχνει και πάλι γέφυρες επικοινωνίας για την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα.

Σε καραντίνα μπήκε ένα από τους μεγαλύτερους θρύλους του ποδοσφαίρου, ο Πελέ προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό.

Ψυχαγωγία

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, ο θρύλος της κάντρι μουσικής Κένι Ρότζερς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.