Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απογευματινή ενημέρωση : 35 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, στα 530 συνολικά (video)

Απογευματινή ενημέρωση : 35 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, στα 530 συνολικά (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/3/2020 18:21
Το agones.gr σας παρουσιάζει επιγραμματικά τα κυριότερα νέα για το απόγευμα του Σαββάτου στις 21/3.

Κοινωνία

Στην καθιερωμένη πλέον καθημερινή Συνέντευξη Τύπου, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόρδας ανακοίνωσε ότι σήμερα (21/3) στην Ελλάδα υπήρχαν 35 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, φτάνοντας έτσι τα 530 συνολικά. 98 τα απροσδιόριστα κρούσματα, 100 ασθενείς σε νοσοκομείο, 18 οι διασωληνωμένοι.

Στους 13 συνολικά έχουν φτάσει οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό.

Η κυβέρνηση της Αλβανίας προχώρησε στην επιβολή στρατιωτικού νόμου για τις επόμενες 40 ώρες προκειμένου να καταπολεμήσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η Aegean θα πραγματοποιήσει την Κυριακή (22/3) έκτακτη πτήση από την Τιφλίδα της Γεωργίας για την Αθήνα προκειμένου να μεταφέρει όσους Έλληνες θέλουν να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Την παράταση λειτουργίας των ξενοδοχείων στα νησιά όπου διαμένουν εκπαιδευτικοί αποφάσισε η κυβέρνηση.

Κλείνουν οι εκκλησίες και τα μουσαλμανικά τεμένη στην Αίγυπτο.

Αθλητισμός

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Τουρκία θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής της Φενερμπαχτσέ, Κώστας Σλούκας όπως και οι συμπαίκτες του Γιαν Βέσελι, Αχμέτ Ντουβερίογλου, αλλά και ο τιμ μάνατζερ του μπασκετικού τμήματος, Τσενκ Ρεντά.

Η Βίρτους Μπολόνια ξεκίνησε προπονήσεις στην Ιταλία αποτελώντας την πρώτη ομάδα που επέστρεψε στα γήπεδα στη γειτονική χώρα.

Τα 40 χρόνια έκλεισε σήμερα ένας από τους πιο θεαματικούς ποδοσφαιριστές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Βραζιλιάνος Ροναλντίνιο. Δυστυχώς για τον ίδιο τα γενέθλια μέσα στη φυλακή της Παραγουάης όπου κρατείται.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι προχώρησε σε δωρεά ενός εκατ. ευρώ στην μάχη κατά του κορωνοϊού.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.