Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπουργός Αθλητισμού Λευκορωσίας: «Δεν υπάρχει λόγος να διακόψουμε τα μεγάλα πρωταθλήματα»

Υπουργός Αθλητισμού Λευκορωσίας: «Δεν υπάρχει λόγος να διακόψουμε τα μεγάλα πρωταθλήματα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2020 23:56
Ο Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού της Λευκορωσίας, Σεργκέι Κοβάλτσουκ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγος να διακοπούν τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Λευκορωσία. Αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας η έναρξη στο πρωτάθλημα γυναικών.

Τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έχουν διακοπεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης εκτός της Λευκορωσίας, όπου το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 19 Μαρτίου και συνεχίζεται κανονικά παρά την πανδημία του κορωνοϊού.
Μάλιστα, ο υπουργός αθλητισμού και τουρισμού της Λευκορωσίας, Σεργκέι Κοβάλτσουκ με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι «Belarus 5» ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγος να διακοπούν τα μεγάλα πρωταθλήματα στη χώρα:

Κάθε ημέρα εξετάζουμε την κατάσταση στη χώρα. Εάν κάποιος έχει την εντύπωση ότι δεν εξετάζουμε την κατάσταση, τότε κάνει μεγάλο λάθος. Εφαρμόζουμε σαφώς τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας. Θέλω να επικοινωνήσω με τους οπαδούς: Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες. Εάν η κατάσταση χειροτερεύσει, τότε θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα για την αναστολή του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη σήμερα. Το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον, οι άνθρωποι παρακολουθούν. Το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα άθλημα. Δεν υπάρχει λόγος να κλείσουμε τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο αριθμός των θεατών στο γήπεδο έχει μειωθεί. Όλοι είναι συγκλονισμένοι. Απολύμανση χεριών. Το κυριότερο είναι ότι κάθε πολίτης αξιολογεί σωστά την τρέχουσα κατάσταση. Κανείς δεν οδηγεί κανέναν στο γήπεδο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της Λευκορωσίας το πρωί της Τετάρτης, τα συνολικά κρούσματα στη χώρα ανέρχονται στα 3727. 68 ασθενείς χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη με αναπνευστήρα, ενώ μέχρι στιγμής 36 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα γυναικών ποδοσφαίρου


Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας, το πρωτάθλημα γυναικών της Λευκορωσίας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 16-18 Απριλίου αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. Η απόφαση βασίζεται στο γεγονός πως αρκετές ποδοσφαιρίστριες ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είχαν συνευρεθεί με πιθανούς φορείς του ιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.