Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θρίαμβος στο ντέρμπι για την Ντόρτμουντ, 4-0 τη Σάλκε (highlights)

Θρίαμβος στο ντέρμπι για την Ντόρτμουντ, 4-0 τη Σάλκε (highlights)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/5/2020 18:42
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στην αγωνιστική δράση καθώς με σκόρερ τους Χάαλαντ (29') Γκερέιρο (45', 63') και Αζάρ (48') σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τη Σάλκε, στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ.

Αν μία ομάδα θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο σήμερα στο «Βεστφάλεν» αυτή ήταν η Ντόρτμουντ. Οι παίκτες του Λουσιέν Φαβρ μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά στο παιχνίδι και μία ευκαιρία του Καλιτζιούρι, κυριάρχησαν των αντιπάλων τους και άνοιξαν το σκορ στο 29' με άψογο πλασέ στην κίνηση του Χάαλαντ.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπραντ , που ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Γκερέιρο και αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σούμπερτ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε το ίδιο ιδανικά για τους γηπεδούχους, Μπραντ, Χάαλαντ και Αζάρ έφυγαν εκπληκτικά στην αντεπίθεση με τον τελευταίο να γράφει το 3-0. Στο 63' και πάλι ο Γκερέιρο συνεργάστηκε υπέροχα με τον Χάαλαντ και ο Πορτογάλος άσος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Δίκαια νίκη της Ντόρτμουντ απέναντι σε μία Σάλκε που πραγματικά έδειξε αποσυντονισμένη, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και σίγουρα θα χρειαστεί βελτίωση τις επόμενες οκτώ αγωνιστικές αν θέλει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα

Δείτε εδώ τα higlights του παιχνιδιού:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.