Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρασε από την έδρα της Ουνιόν η Μπάγερν, μεγάλο comeback η Μάιντς (highlights)

Πέρασε από την έδρα της Ουνιόν η Μπάγερν, μεγάλο comeback η Μάιντς (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2020 21:50
Η Μπάγερν με γκολ των Λεβαντόφσκι (40’ πεν.) και Παβάρ (80’) πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ουνιόν Βερολίνου και διατηρήθηκε στο +4 από την 2η Ντόρτμουντ. Νωρίτερα η Μάιντς έκανε το μεγάλο comeback στην έδρα της Κολωνίας και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοση της, η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου εκτός έδρας και ξέφυγε ξανά με +4 από την 2η Ντόρτμουντ.

Η Ουνιόν Βερολίνου ξεκίνησε ορεξάτα, έχοντας δύο μικροευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στην Μπάγερν. Στο 17’ οι Βαυαροί βρήκαν δίχτυα με τον Μίλερ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR σε μια πολύ οριακή φάση. Το 0-1 έγινε στο 40’ με τον Γκορέτσκα να κερδίζει πέναλτι και τον Λεβαντόφσκι να το μετουσιώνει σε γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ, είχαν δύο καλές φάσεις με Γκορέτσκα (49’) και Γκνάμπρι (79’) και στο 80’ έκαναν το 0-2 με κεφαλιά του Παβάρ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στα εναπομείναντα λεπτά η Ουνιόν Βερολίνου προσπάθησε να βρει το γκολ και στο 90’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Κρόος εντός περιοχής, αλλά ο Νόιερ αντέδρασε σωστά, κρατώντας το 0-2 ως το φινάλε.

Νωρίτερα, Κολωνία και Μάιντς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ουτ (6’ πεν.) και Κάιντς (53’) αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τους Αβονίγι (61’) και Κουντέ (72’) παίρνοντας έναν σπουδαίο βαθμό στο ντεμπούτο του Άχιμ Μπάιερλοτσερ στον πάγκο τους.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.