Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έριξε πεντάρα πριν το Klassiker η Μπάγερν (highlights)

Έριξε πεντάρα πριν το Klassiker η Μπάγερν (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2020 22:51
Η Μπάγερν διέλυσε με 5-2 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Μόναχο, πήρε εκδίκηση για τη βαριά ήττα στον πρώτο γύρο και διατηρήθηκε στο +4 από την Ντόρτμουντ πριν τη μεταξύ τους μονομαχία την προσεχή Τρίτη.

Λίγες ώρες μετά το «διπλό» της Ντόρτμουντ στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, η Μπάγερν ισοπέδωσε με 5-2 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Μόναχο και ξέφυγε ξανά με +4 από τους Βεστφαλούς πριν το μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Τρίτη στο Βεστφάλεν.

Η ομάδα του Φλικ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της έχοντας δοκάρι στο 11’ με τον Λεβαντόφσκι, ενώ στο 14’ «άγγιξε» ξανά το γκολ με κεφαλιά του Παβάρ Το 1-0 ήρθε στο 17’ με σουτ στην κίνηση από τον Γκορέτσκα, έπειτα από ασίστ του Μίλερ, ο οποίος στο 41’ ανέλαβε ρόλο σκόρερ και έκανε το 2-0 έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ντέιβις.

Ο Λεβαντόφσκι σιγά μην απουσίαζε από τη λίστα των σκόρερ κάνοντας το 3-0 με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (46’), όμως κάπου εκεί η Άιντραχτ έβγαλε αντίδραση και μείωσε πολύ γρήγορα σε 3-2 με δύο γκολ του Χιντερέγκερ (52’, 55’) έπειτα από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ. Η Μπάγερν δεν πτοήθηκε και στο 61’ έκανε το 4-2 με τον Ντέιβις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Φερνάντες και έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 65’ ο Κομάν είχε χαμένο τετ-α-τετ για να κάνει το 5-2, ενώ στο 67’ ο Νόιερ πραγματοποίησε πολύ μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γκατσίνοβιτς λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Το 4-3 δεν έγινε και στο 74’ ο Γκατσίνοβιτς υπέπεσε σε αυτογκόλ για το τελικό 5-2 των Βαυαρών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.