Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε και βλέπει Ευρώπη η Χοφενχάιμ (video)

Νίκησε και βλέπει Ευρώπη η Χοφενχάιμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2020 00:28
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαουμγκάρτνερ (2 γκολ, 1 ασίστ) η Χοφενχάιμ επικράτησε με 3-1 της Κολωνίας και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, βάζοντας παράλληλα τέλος στο αρνητικό σερί οχτώ αγώνων χωρίς νίκη. Ισόπαλα τα Ουνιόν Βερολίνου- Μάιντς και Άουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν, δείτε όλα τα highlights.

Η Χοφενχάιμ προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με πλασέ του Μπαουμγκάρτνερ, ενώ στο 24’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μπορνό. Παρά την αποβολή η Κολωνία είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Μπαουμγκάρτνερ πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά. Δύο λεπτά μετά ο Μπαουμγκάρτνερ από σκόρερ, έγινε δημιουργός δίνοντας τρομερή ασίστ με τακουνάκι στον Ζούμπερ ο οποίος από κοντά έκανε το 3-0.

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 50’ μετά την αποβολή του Χούμπνερ και η Κολωνία μείωσε σε 3-1 στο 60’ με ωραίο σουτ του Κάινζ, ο οποίος είχε περάσει πριν από τέσσερα λεπτά στο παιχνίδι. Στο επόμενο λεπτό η Χοφενχάιμ είχε διπλή ευκαιρία για το 4-1, ενώ στο 75’ οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Ουθ για να κάνουν το 3-2 και να επιστρέψουν στο ματς. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και η Χονφεχάιμ πανηγύρισε την πρώτη τη νίκη μετά την 1η Φεβρουαρίου.



Από την άλλη, Ουνιόν Βερολίνου και Μάιντζ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην πρωτεύουσα. Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πλασέ του Μπάκου, όμως στο 33’ ο Ίνγκβαρτσεκ ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οχτώ λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Άντρι ωστόσο άντεξαν την πίεση στο δεύτερο μέρος και μάλιστα στο 90’ είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Σλέτερμπεκ για να πάρουν τη νίκη.



Ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ με την Πάντερμπορν, με τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 0-0. Αμφότερες είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο κανένα δίχτυ δεν κουνήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Χόλτμαν (61’) και χαμένο τετ-α-τετ με τον Μίκελ (71’), ενώ στο 88’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Μπάζι, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζίνγκερλ. Βασικός για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο Βασιλειάδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 87’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.