Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Φορτούνης εξήγησε την επίμαχη φάση με τον Παπαπέτρου (video)

Ο Φορτούνης εξήγησε την επίμαχη φάση με τον Παπαπέτρου (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2020 00:46
Ο Κώστας Φορτούνης ρωτήθηκε για τη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα άσο να αναφέρει πως δεν έγινε κάτι αντικανονικό, καθώς ο Παπαπέτρου τους είπε να μπουν μέσα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του δεύτερου γκολ, καθώς ισχυρίστηκαν ότι ο Φορτούνης που ξεκίνησε τη φάση μπήκε αντικανονικά στο παιχνίδι.

Ο Κώστας Φορτούνης ρωτήθηκε για τη φάση, με τον ίδιο να αναφέρει: «Ήμουν μπροστά. Όταν τη μπάλα την είχε το στόπερ του ΠΑΟΚ μας λέει, και εμένα και στον δίπλα που ήταν έξω, μπείτε μέσα. Γίνεται η πάσα, τη βλέπω εγώ και πάω και την κλέβω. Αυτό ήταν όλο. Δεν υπήρχε καμία αντικανονική φάση και μπήκε το γκολ».

Αναλυτικά όλες του οι δηλώσεις στην Cosmote TV:


Για την πρόκριση: «Σίγουρα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος μας περίμενε στο μισό γήπεδο. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας στο γήπεδο, αλλά όσο περνούσε η ώρα δείχναμε το αφεντικό μέσα στο γήπεδο, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και πάμε δίκαια στον τελικό. Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε και τον τελικό»

Για το ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους: «Είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είμαστε σε όλους τους στόχους μέσα, αυτό είχαμε θέσει εξ αρχής, πρωτάθλημα, Κύπελλο και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Δείχνουμε σε κάθε αγώνα ότι δεν μας έχει επηρεάσει κάτι. Συνεχίζουμε από εκεί που ήμασταν. Χαιρόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο γιατί η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και αυτά που βγάζουμε στην προπόνηση τα βγάζουμε και στο γήπεδο. Προχωράμε, είμαστε και στους τρεις στόχους, συνεχίζουμε».

Για την καλή του εμφάνιση: «Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματα μου, το μόνο που χρειάζομαι είναι να παίζω παιχνίδια και όποτε μου ζητηθεί η ευκαιρία είμαι έτοιμος»

Για τη φάση του δεύτερου γκολ και το αν μπήκε αντικανονικά όπως διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Ήμουν μπροστά. Όταν τη μπάλα την είχε το στόπερ του ΠΑΟΚ μας λέει, και εμένα και στον δίπλα που ήταν έξω, μπείτε μέσα. Γίνεται η πάσα, τη βλέπω εγώ και πάω και την κλέβω. Αυτό ήταν όλο. Δεν υπήρχε καμία αντικανονική φάση και μπήκε το γκολ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.