Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Σέριε Α με ρεκόρ η Μπενεβέντο του Ιντζάγκι

Επέστρεψε στην Σέριε Α με ρεκόρ η Μπενεβέντο του Ιντζάγκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2020 08:28
Η Μπενεβέντο του Πίπο Ιντζάγκι επιβλήθηκε με 1-0 της Γιούβε Στάβια στο ντέρμπι της Καμπάνια και «σφράγισε» την επιστροφή της στην Σέριε Α, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ της Άσκολι.

Ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου θα βρεθεί η Μπενεβέντο, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε εισιτήριο για την Σέριε Α της σεζόν 2020-21.

Η ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι κέρδισε με 1-0 την Γιούβε Στάβια στο ντέρμπι της Καμπάνια και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η τελευταία ομάδα που κατάφερε να «σφραγίσει» την άνοδο τόσο νωρίς ήταν η Άσκολι τη σεζόν 1977-78, όμως τότε οι νίκες έδιναν δύο βαθμούς και όχι τρεις.

«Αυτά τα παιδιά έκαναν κάτι ιστορικό, ισοφάρισαν το ρεκόρ που κρατούσε από το 1977. Στην έδρα μας τους έχουμε κερδίσει όλους. Δεν έχω τι να πω. Είμαι χαρούμενος για τον πρόεδρο, τον διευθυντή, πίστεψαν σε μένα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν εξαιρετικοί. Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος, τι μπορώ να πω;», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το παιχνίδι ο πανευτυχής Ιντζάγκι, ο οποίος τη νέα σεζόν ενδέχεται να βρεθεί απέναντι στον αδερφό του, Σιμόνε Ιντζάγκι που είναι προπονητής της Λάτσιο.

Μάλιστα, οι «μάγισσες» σχεδιάζουν ήδη τα πλάνα τους για νέα σεζόν, αφού το απόγευμα της Δευτέρας (29/6) ο διεθνής Γάλλος επιθετικός Λοίκ Ρεμί έφτασε στην Ιταλία και σήμερα (30/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του ιταλικού συλλόγου. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι νεοφώτιστοι βρίσκονται επίσης σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πολωνό αμυντικό της Μονακό, Κάμιλ Γκλικ, ενώ στη λίστα της ομάδας βρίσκεται και ο Αντρέ Σούρλε, ο οποίος ανήκει στην Ντόρτμουντ αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίζεται δανεικός στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.