Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός

Super League: Πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/7/2020 21:27
Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1, νικώντας εκτός έδρας τον Άρη με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Κολοβός με κεφαλιά στο 75ο λεπτό.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν των «κίτρινων» για δεύτερη φορά στη διαδικασία κι ανέβηκαν στους 55 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό πάντως την 4η θέση. Στον αντίποδα οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 41 πόντους, όμως λόγω της ήττας του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό, «σφράγισαν» την 5η θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι απείλησε στο 8', όμως ο Καμπετσής αστόχησε στο τετ α τετ με τον Κουέστα. Στο 12' ο Δεληζήσης έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Παναθηναϊκού όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο 22' και στο 33' ο Καμπετσής σπατάλησε δύο ακόμα καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 38' ο Μπρούνο Γκάμα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ανουάρ. Ο διαιτητής Βρέσκας είδε ξανά τη φάση στο VAR κι επέμεινε στην απόφασή του. Την ευθύνη ανέλαβε ο Φετφατζίδης, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Ξενόπουλο ο οποίος απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Στο 40'+6' ο ρέφερι του ματς έδωσε και νέο πέναλτι για μαρκάρισμα του γκολκίπερ του «τριφυλλιού» στον Ρόουζ, όμως αφού είδε ξανά τη φάση, άλλαξε την απόφασή του και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Με τον Άρη πολύ κουρασμένο λόγω των διαδοχικών αγώνων και του περιορισμένου αριθμού ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιούνται, ο Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία στην επανάληψη και πήρε τον έλεγχο.

Πίεσε από το ξεκίνημα ψάχνοντας το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Μέχρι το 52' είχε δημιουργήσει ήδη τρεις ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Χατζηγιοβάνη σε αυτό το λεπτό, όμως ο Κουέστα απομάκρυνε σωτήρια.

Στο 63' οι «πράσινοι» πλησίασαν ακόμα περισσότερο στο γκολ, όμως το δυνατό σουτ του Κολοβού -είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα- σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά μετά ο Μαρτίνες σούταρε πάνω στον Ξενόπουλο στην κορυφαία στιγμή του Άρη στο δεύτερο μέρος. Στο 75' πάντως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Η σέντρα έγινε από τα δεξιά και ο ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι Κολοβός με ωραία κεφαλιά έβαλε μπροστά το «τριφύλλι».

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Ρόουζ στο 86', με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.