Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Λίνγκαρντ τον έστειλε... κουβά στο τελευταίο λεπτό της σεζόν, η στοιχηματική τον πλήρωσε

Ο Λίνγκαρντ τον έστειλε... κουβά στο τελευταίο λεπτό της σεζόν, η στοιχηματική τον πλήρωσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2020 23:24
Ένας Άγγλος οπαδός, ονομάτι Άντονι Τζόνσον είχε στοιχηματίσει ο Τζέσι Λίνγκαρντ να μην σημειώσει γκολ και ασίστ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Το στοίχημα του πήγαινε μια χαρά, ώσπου στην τελευταία φάση της σεζόν, ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα μετά από γκάφα του Σμάιχελ! Η στοιχηματική τον πλήρωσε κανονικά, αλλά ο ίδιος θεώρησε ότι δεν του αξίζει το κερδισμένο στοίχημα (135 λίρες) και έδωσε τα λεφτά στο κίνημα Black Lives Matters.

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ κέρδισε με 2-0 την Λέστερ εκτός έδρας κι εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Το δεύτερο γκολ σημείωσε στο 90+8’ ο Τζέσι Λίνγκαρντ, εκμεταλλευόμενος λάθος του Σμάιχελ. Ήταν το πρώτο γκολ του Άγγλου εξτρέμ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε καταφέρει ούτε να βρει δίχτυα, αλλά ούτε και να μοιράσει κάποια ασίστ.

Το γκολ που Λίνγκαρντ μπορεί να μην άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα ωστόσο έστειλε στον… κουβά τον Άγγλο οπαδό, ονομάτι Άντονι Τζόνσον, ο οποίος μετά την 2η αγωνιστική, είχε στοιχηματίσει 3 λίρες στο να μην καταφέρει ο Λίνγκαρντ να βάλει κάποιο γκολ ή να δώσει κάποια ασίστ στις υπόλοιπες 36 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Το ενδεχόμενο έδινε απόδοση 41.00 και θα του πρόσφερε το ποσό των 135 λιρών.

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα στην Αγγλία, η στοιχηματική Paddy Power αποφάσισε να πάρει ως κερδισμένο το στοίχημα. Ο Τζόνσον πάντως θεώρησε ότι δεν του αξίζει το κερδισμένο στοίχημα και έδωσε τα λεφτά στο κίνημα Black Lives Matters.





Το γκολ του Λίνγκαρντ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.