31/7/2020 13:59

Άρης: Επίσημη η αναστολή του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι

Άρης: Επίσημη η αναστολή του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι
Δικαίωμα μεταγραφών έχει και επίσημα ο Άρης, καθώς ήρθε το χαρτί της FIFA με το οποίο εξασφαλίζει αναστολή ενός χρόνου για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Ο Άρης γνωστοποίησε πως πήρε αναστολή ενός έτους για το ban που του είχε επιβάλλει η FIFA για την περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι κι έτσι αποκτά ξανά το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μεταγραφές.

Υπενθυμίζεται πως οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία για την αποπληρωμή του χρέους προς τους Ούμπιντες, Μαγκνταλένα, Σιστόν και Πορτίγια κι έτσι δόθηκε το ΟΚ ώστε να αποκτήσουν ξανά δικαίωμα μεταγραφών.

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος. Και με τη... σφραγίδα της FIFA.

Κατόπιν αλληλογραφίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει -ξανά- από σήμερα το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Αγησίλαο Τουμαζάτο, που εργάστηκε νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και τον νομικό μας, κ. Κωνσταντίνο Ζέμπερη, που έφερε σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία.

Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατά!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται .