Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαγερν Μονάχου-Τσέλσι: Άνετη νίκη και πρόκριση για τους Βαυαρούς (video)

Μπαγερν Μονάχου-Τσέλσι: Άνετη νίκη και πρόκριση για τους Βαυαρούς (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/8/2020 00:01
Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-1 επί της Τσέλσι, διπλασίασε τις νίκες απέναντι στην ομάδα του Λονδίνου και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final 8 την Μπαρτσελόνα. Ο Λεβαντόφκσι σκόραρε ακόμα δύο φορές φέτος (10',84') με τους Πέρισιτς (24') και Τολισό (76') να βάζουν τα ονόματα τους στον πίνακα των σκόρερ. Μείωσε στο 44' με τον Έιμπραχαμ η Τσέλσ,που είδε να της ακυρώνεται και γκολ του Χάντσον-Οντόι στο 28'.

Το παιχνίδι

Η Μπάγερν Μονάχου είχε σαφές προβάδισμα μετά τη νίκη της με 3-0 στο Λονδίνο αλλά φρόντισε να δείξει για ακόμη μία φορά για ποιο λόγο θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ξεκίνησε δυναμικά ακόμη ένα παιχνίδι και μόλις στο 7' ο Λεβαντόφσκι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καμπαγιέρο, με τον Πολωνό επιθετικό να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Με το γκολ αυτό οι Βαυαροί στην ουσία έσβησαν όποια ελπίδα πρόκρισης διατηρούσαν οι Λονδρέζοι και στο 24' ο Πέρισιτς με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Η Τσέλσι παρά την απογοήτευση της προσπάθησε να βγει μπροστά και πέτυχε ένα όμορφο γκολ με τον Χάντσον-Οντόι στο 28΄το οποίο όμως ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ του Έιμπραχαμ στην αρχή της φάσης. Ο Άγγλος φορ ωστόσο στο 44' βρήκε δίχτυα με εύκολο πλασέ μέσα από την περιοχή, μειώνοντας για την ομάδα του Λονδίνου.

Το δεύτεο ημίχρονο αποτέλεσε κυρίως τυπική διαδικασία, οι Γερμανοί ωστόσο δεν έχουν μάθει να χαλαρώνουν αρκετά και αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μίλερ στο 61', πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Τολισό ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή στο 76' και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λεβαντόφσκι με μία δυνατή κεφαλιά στο 84' φτάνοντας τα 53 τέρματα συνολικά τη φετινή σεζόν.

Το σύνολο του Χάνσι Φλικ ήταν εμφανώς ανώτερο και στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Τσέλσι, πήρε πανάξια την πρόκριση με δύο νίκες και πλέον θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό το Final 8 της Λισαβονας.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.